ZONGULDAK / MERKEZ - Arslan Zeki Demirci Ortaokulu

Nis

Arslan Zeki Demirci Ortaokulu Okul Aile Birliği Gelir - Gider Kayıtları Ocak 2024 itibariyle ;

Gelir= 9.635,75 TL , Gider = 6.900,00 TL olmuştur.

Gelir gider işler farkı olan 2,735,75 TL bir sonraki döneme devredilmiştir.

Nis

Arslan Zeki Demirci Ortaokulu Okul Aile Birliği 2023-2024 Öğretim Yılı Tahmini Bütçesi (22/10/2023 - 27/10/2024)

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109 yılında şehitlerimizi andık. Programda emeği geçen Türkçe Öğretmeni Leyla ERGEZEN , Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meral BARIŞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü programımızı yaptık. İlkokul öğrencilerimiz İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okuyarak birbirleri ile yarıştılar.

Şbt

Arslan Zeki Demirci İlk-Ortaokulu’nda 280 öğrencimize çorba ikramında bulunduk. Sabah kahvaltımızı öğrencilerimizle birlikte yaptık. Emeği geçen okul aile birliği başkanımız Şehri Bayram başta olmak üzere OAB üyelerimize  ve öğretmen ve personeline teşekkür ediyorum.

Ara

Okulumuzun 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel 2. Sayısı Çıktı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününü öğrencilerlerle birlikte hazırlamış olduğumuz program ile kutladık.

Ara

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü,  vefatının 85.yıl dönümünde saygıyla andık.

Ekm

Arslan Zeki Demirci İlkokulu Ortaokulu Genel Kurul Toplantısı 22.10.2023 tarihinde saat 12.00 da okulumuzun salonunda yapılmıştır.

Okul Aile Birliği Hesabında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi sonu itibariyle Net Gelir: 33.325,00TL Net Gider: 26.410,00 TL olup 6.915,00 TL bir sonraki döneme devredilmiştir.

Ekm

Okulumuz 7. Sınıf öğrencisi Melih Zeki ATALAY bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan almış ve Türkiye 1.si olmuştur. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman BOZKAN tarafından da makamında ağırlanarak ödüllendirilen öğrencimizi, emeği geçen okulumuz öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü  anma programı yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nalan KARADENİZ TATOĞLU'nun 5A Sınıfı öğrencilerine yaptırdığı kuş evlerini Okul Müdürümüz Barış GÜNEY ile birlikte okul bahçesindeki ağaçlara astık.