ZONGULDAK / MERKEZ - Arslan Zeki Demirci Ortaokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Nis

ÇEDES Projesi Kapsamında tüm okulumuz velileri katkılarıyla toplanılan bayram şekerleri ve hediyeler Hatay'da ki kardeş okullarımıza gönderildi. Katkılarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencimiz Melih Zeki ATALAY  ortaokullar arası düzenlenen şiir yarışmasinda 2. olmuştur  öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Berat Kandili dolayısıyla panomuzu süsledik , öğrencilerimize çikolata ikramında bulunduk.

Şbt

Okulumuzda kitap okuma farkındalığını geliştirmek amacıyla tüm sınıflarda 27.02.2023 tarihinde 1.ders kitap okuma etkinliği yaptık.

Ock

Zonguldak genelinde ilkokul seviyesinde düzenlenen Çocuk Gözüyle Zonguldak resim yarışmasında dereceye giren 2 öğrencimiz hediyelerini almak üzere  Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'ne gittiler.

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri topladıkları mavi kapakları Zonguldak Gençlik Merkezine götürerek hem geri dönüşüme katkı sağladılar hem de ihtiyacı olan kişilere tekerlekli sandalye alınmasına katkıda bulunmuş oldular. Daha sonra Zonguldak Gençlik Merkezi bünyasinde bulunan atöylede ahşap boyama etkinliği yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Okulumuz Okul Aile Birliği "Bir Bardak Çorba Minik Yürekleri Isıtacak" etkinliği gerçekleştirerek 300 öğrencimize sabah kahvaltısı olarak çorba ikram etmiştir. Başta Okul Aile Birliği Başkanımız Şehri BAYRAM olmak üzere üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Çıktı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü Coşkuyla Kutladık. Törene  emekli müdürümüz Asım KARACA'yı ve emekli öğretmen Rengin BODUR'u davet ettik. Zaman zaman duygusal anlar yaşansa da coşku ile kutlama yaptık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 okul projesi kapsamında Arslan Zeki Demirci Ortaokulu olarak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği  gerçekleştirdik. Okulumuzdan 24 öğrencimiz liseyi tanıyıp ,   Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümünde saçlarını yaptırdı ve  Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünde makarna  yapım tekniklerini öğrendi. Daha sonra yaptıkları makarnayı öğretmenleri ile birlikte tadarak  güzel bir gün geçirdi.

Ock

" YENİ NESİL SORU ÇÖZÜYOR " PROJEMİZDE SORULAR ÇÖZÜLÜYOR , ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLİYOR.